God of War vs Horizon Zero vs Days Gone

ardakhrmnog2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun keyi alacağım fakat hangi oyunu alsam bilmiyorum.

God of War 600 TL'ydi, almak isterim fakat Days Gone'u da merak ediyorum. Bir de aklımda Horizon Zero Dawn var. Siz hangisini önerirsiniz?

Horizon Zero Dawn Complete Edition: 368 TL.
God of War: 594.66 TL.
Days Gone: 300 TL.

Dövüş, hikaye, zombi tarzı oyunları seviyorum. Days Gone'da zombi teması olunca hafiften beni bir çekti.

Horizon Zero Dawn oyununu hiç bilmiyorum. Görünüşü, grafikleri güzel geldiği için almayı düşündüm. Hikayesi güzel mi?

God of War oyununu da hiç oynamadım. Yıl 2025 oldu, God of War'ı da oynamak isterim açıkçası. Hikayesini bilmiyorum. Öneriyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 oyunu da oynayan biri olarak eğer daha önce hiç GoW oynamadıysan soru bile olmamalı. Diğer iki oyun da gayet güzel kaliteli oyunlar fakat aralarında en az 2 gömlek fark var.

GoW oynamak artık ihtiyaç yani istek bile olmamalı. Kesinlikle bitirilmesi gereken birkaç oyundan birisi kendisi.

God of War 600 TL'ydi, almak isterim fakat Days Gone'u da merak ediyorum. Bir de aklımda Horizon Zero Dawn var. Siz hangisini önerirsiniz?

Dövüş, hikaye, zombi tarzı oyunları seviyorum. Days Gone'da zombi teması olunca hafiften beni bir çekti.

Horizon Zero Dawn oyununu hiç bilmiyorum. Görünüşü, grafikleri güzel geldiği için almayı düşündüm. Hikayesi güzel mi?

God of War oyununu da hiç oynamadım. Yıl 2025 oldu, God of War'ı da oynamak isterim açıkçası. Hikayesini bilmiyorum. Öneriyor musunuz?

Yani hocam aslında çok tavsiye edilmez ve sosyalde de yasak mı bilmiyorum da torrent düşünün bence 3 oyuna da bakmak istiyorsanız.

Yani bilmiyorum God of War'a 600 TL vermek çok benlik değil bir oyuna en fazla 300 TL verdim.
25 TL'ye paylaşımlı God of War hesapları var onlar daha mantıklı değil mi?

god of war vuruş hissi aksiyon vs. açısından iyi de 2 dk fight atıp 15 dk bulmacayla uğraşmak çok bayıyor bir de oyunun ilk 5-6 saati inanılmaz durgun ve sıkıcı hiçbirşey de anlamıyorsun. Days Gone da kötü bir oyun 15 saat falan oynadım da sonra çok baydı yan görevlerden ana hikayeyi anlamıyorsun. Horizon hakkında fikrim yok.

Days Gone kendini tekrarlayan sıkıcı bir oyun. Oyundaki bütün zamanın çoğu motorla X bölgesinden Y bölgesine git görevleriyle geçiyor. Motor sürmek sıkıcı değil eğlenceli ama mesafeler çok uzun, hikaye olarak çok bir artısı yok, hatta iyi bile değil. Zombi dalgalarını adrenalin hissederek ve planlı bir şekilde temizlemek keyifli. 3 oyun arasında benim gözümde en iyi 2. oyun olurdu. God of War yenilikçi ve dövüş sistemini komple elden geçirip çeşitli rün eklentileriyle, oynanışla çok daha ileri de bir oyun, RDR2 ye karşı kapışıp yılın oyunu da seçilmişti. Horizon'ı oynamadım ama dövüş sistemi kendisini çok tekrar ediyor diye incelemelerde okumuştum. Tercih edebilecek olsam gözüm kapalı GoW derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı