God of War vs Horizon Zero vs Days Gone

Çok fazla oyun oynuyorum, fakat çok az oyun bitirdim.
Önerebileceğiniz hikayeli oyun var mıdır?

Yani bilmiyorum God of War'a 600 TL vermek çok benlik değil bir oyuna en fazla 300 TL verdim.
25 TL'ye paylaşımlı God of War hesapları var onlar daha mantıklı değil mi?

Ben genelde paylaşımlı Steam hesabı kullanıyorum. God of War'ı da öyle oynamıştım bence mantıklı.

Ragnarög öneririm God of War biraz sıkıcı daha çok oğlu üzerinden giden ve pek bir hikayesi bulunmayan bir oyun.

Days Gone kadar saçma bir oyun görmedim tamam grafik var çok güzelde hani hikaye nerede kardeşim oyun boyu sunu buradan al Kamp'a götür bunu buradan al Kamp'a götür eee nesi keyifli aynı görevleri tekrar etmenin GoW al geç direk.

God of war>days gone>horizon Zero dawn.

3 oyunuda oynadım beni en çok içine çeken GoW oldu bence GoW.

Selamlar şöyle söyleyeyim days gone güzel oyun ama hikayesi hep kendini tekrar ediyor biraz oynayıp sıkılırsın horizon zero dawn grafikleri güzel olduğu için ilgi görüyor ama aman aman içine çekicek bir hikayesi yok ama god of war cidden en iyi oyunlardan birisi sadece hikayesi bile seni başında 6 7 saat tutuyor kesinlikle düşüncesiz god of warı sana öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…