God of war vs The Last of Us

Ben hikaye ve oyunun sürükleyiciliğini ön planda tutuyorum yorumlara göre God Of War bu konuda The Last Of Us ın yanında düşük kalıyor doğru muyum

Ben hikaye ve oyunun sürükleyiciliğini ön planda tutuyorum yorumlara göre God of War bu konuda The Last of Us'ın yanında düşük kalıyor doğru muyum?

God of War bana göre ilk 4 saati falan oyuna alıştırmaya yönelik. Ha hikayesi güzel mi çok güzel o ilk 4 saat seni havaya sokuyor. Daha sonrasında Epic anlar başlıyor ve hikaye derinleşiyor. TLOU ise her anı dolu dolu bir deneyim. Biraz sizin tercihinize kalıyor. Hangi tema sizi daha çok çekiyorsa ona başlayabilirsiniz.

God of War bana göre ilk 4 saati falan oyuna alıştırmaya yönelik. Ha hikayesi güzel mi çok güzel o ilk 4 saat seni havaya sokuyor. Daha sonrasında Epic anlar başlıyor ve hikaye derinleşiyor. TLOU ise her anı dolu dolu bir deneyim. Biraz sizin tercihinize kalıyor. Hangi tema sizi daha çok çekiyorsa ona başlayabilirsiniz.
Ben iki türüde seviyorum hem mitoloji hemde zombi teması bundan dolayı kararsız kaldım

Şahsen Last of Us'ı tercih ederim. Hikayesini beğendiğim bir oyun ve aralarında olan bağı gerçekmiş gibi yaşatmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı