vipeqrion Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi Epic Games indirimleri başladı ve aklımda olan iki oyun Uncharted: Legacy of thieves Collection veya God of War'du. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım ikisinden birini öneren neden önerdiğini açıklayabilir mi?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Epic Games indirimleri başladı ve aklımda olan iki oyun Uncharted: Legacy of thieves Collection veya God of War'du. Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım ikisinden birini öneren neden önerdiğini açıklayabilir mi?
Plexuss Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Uncharted'ı da çok seven birisi olarak kesinlikle GoW.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 14 Mart 2024 #3 God of War farklı bir dünya hocam, karsısında RDR2 varken bile GOTY secilebilen bir yapımdan bahsediyoruz.
God of War farklı bir dünya hocam, karsısında RDR2 varken bile GOTY secilebilen bir yapımdan bahsediyoruz.
vipeqrion Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #4 GFYT dedi: God of War farklı bir dünya hocam, karsısında RDR2 varken bile GOTY secilebilen bir yapımdan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Plexuss dedi: Uncharted'ı da çok seven birisi olarak kesinlikle GoW. Genişletmek için tıkla... Aga öyle diyorsunuz ama GoW hikayesini hiç bilmiyorum eğlenceli olur mu yine de? Sonuçta ucuz bir şeyde değil.
GFYT dedi: God of War farklı bir dünya hocam, karsısında RDR2 varken bile GOTY secilebilen bir yapımdan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Plexuss dedi: Uncharted'ı da çok seven birisi olarak kesinlikle GoW. Genişletmek için tıkla... Aga öyle diyorsunuz ama GoW hikayesini hiç bilmiyorum eğlenceli olur mu yine de? Sonuçta ucuz bir şeyde değil.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Mart 2024 #5 God Of War daha kaliteli bir oyun fakat özellikle Uncharted ilk 3 oyundan sonra 4. oyunu oynamak çok iyi oluyor.
God Of War daha kaliteli bir oyun fakat özellikle Uncharted ilk 3 oyundan sonra 4. oyunu oynamak çok iyi oluyor.