strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 12 Nisan 2021 #11 Tartışmasız GoW. Ancak Uncharted'de mükemmel bir oyundur.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 12 Nisan 2021 #12 Uncharted'in benim için yeri ayrıdır fakat God of War hiç oynamasam bile bence daha kaliteli.
AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #13 Ya kıyaslama biraz saçma ama kıyaslayacak olursak God of War bence. PS oyunun gelmiş geçmiş en iyi oyunu bana göre ayrıca.
Ya kıyaslama biraz saçma ama kıyaslayacak olursak God of War bence. PS oyunun gelmiş geçmiş en iyi oyunu bana göre ayrıca.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #14 AsakaXenshi dedi: Ya kıyaslama biraz saçma Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Enterprise_1071 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Mordor Daha fazla Meslek Mühendis sayılır 12 Nisan 2021 #15 Elimde olsa hangi seriye baştan başlarım diye düşündüm... Uncharted'a baştan başlardım. God of War bence gelmiş geçmiş en kaliteli PS oyunlarından biri ama sanırım İndana Jones sevgim ağır basıyor
Elimde olsa hangi seriye baştan başlarım diye düşündüm... Uncharted'a baştan başlardım. God of War bence gelmiş geçmiş en kaliteli PS oyunlarından biri ama sanırım İndana Jones sevgim ağır basıyor
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 12 Nisan 2021 #16 Tartışmaya kapalı bir konu kesinlikle God of War oyun dünyasına yeni bir tarz getirmiştir.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #17 God of War.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #18 Firevs dedi: Tartışmaya kapalı bir konu kesinlikle God of War oyun dünyasına yeni bir tarz getirmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet ilk çıktığında "şunun bunun çakması" denmişti ve diyenler şimdi pişman.
Firevs dedi: Tartışmaya kapalı bir konu kesinlikle God of War oyun dünyasına yeni bir tarz getirmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet ilk çıktığında "şunun bunun çakması" denmişti ve diyenler şimdi pişman.
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #19 AsakaXenshi dedi: Ya kıyaslama biraz saçma ama kıyaslayacak olursak God of War bence. PS oyunun gelmiş geçmiş en iyi oyunu bana göre ayrıca. Genişletmek için tıkla... Demon's Souls varken God of War bana göre tırışka, Demon's Souls üstüne tanımam gerek remake'i gerek normal hali GoW'a bin basar.
AsakaXenshi dedi: Ya kıyaslama biraz saçma ama kıyaslayacak olursak God of War bence. PS oyunun gelmiş geçmiş en iyi oyunu bana göre ayrıca. Genişletmek için tıkla... Demon's Souls varken God of War bana göre tırışka, Demon's Souls üstüne tanımam gerek remake'i gerek normal hali GoW'a bin basar.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #20 dksişm dedi: Demon's Souls varken God of War bana göre tırışka, Demon's Souls üstüne tanımam gerek remake'i gerek normal hali GoW'a bin basar. Genişletmek için tıkla... Bence GOW tek atar.
dksişm dedi: Demon's Souls varken God of War bana göre tırışka, Demon's Souls üstüne tanımam gerek remake'i gerek normal hali GoW'a bin basar. Genişletmek için tıkla... Bence GOW tek atar.