God of War vs Uncharted

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Her biri birbirinden farklı oyunlar biliyorum. Bütçem bu civarda. Kütüphanede oynamadığım bir sürü oyun var ve bu yaz bitince PC'ye çok bakmayacağım ama yine de fiyatlar artacak diye satın almayı düşünüyorum.

Öncelikle kütüphanede ki oyunlar çoğunlukla hikayeli olunca farklı bir tür oynamak istiyorum. Eğer hikayeli alırsam ya GoW ya da Uncharted alırım çünkü bunlar zirvelerden. GTA V için hikayesini hiç oynamadım, Online için hileler çok fazla diyorlar. Oynayacak 1 tane arkadaşım var. Sekiro içinse hayatımda hiç Souls-Like oyunlar oynamadım öyle söyleyeyim, sizce hangisi mantıklı olur? @Gabe Newell

Son düzenleme:
Kesinlikle GOW. Uncharted'a para vereceğine git oyun süresi boyunca 4-5 tane kaliteli film izle. İkisini de izliyorsun sonuçta en azından kaliteli film genel kültür geliştirir.

İkisi de dediğin gibi çok farklı ve iyi oyunlar, hangisini önerebilirim bilmiyorum. Ama yardımı olması için ikisi için yaptığım incelemeleri paylaşayım.

İkisi de dediğin gibi çok farklı ve iyi oyunlar, hangisini önerebilirim bilmiyorum. Ama yardımı olması için ikisi için yaptığım incelemeleri paylaşayım.
Elinize sağlık hocam incelemeler güzel olmuş ama ben hala kararsız kaldım.

Elinize sağlık hocam incelemeler güzel olmuş ama ben hala kararsız kaldım.
Öncelikle teşekkürler. Öyleyse iki soru sorayım. Onlara vereceğiniz cevaba göre seçiminizi yapın.

Hikâyesi fena olmayan, sunumu güzel olan, grafikleri iyi ve oynanışı aşırı zevkli bir oyun mu oynamak istersiniz? Evet diyorsanız GoW alın.

Hikâyesi güzel, karakterleri ve aralarındaki diyolagları güzel, sunumu aşmış, grafikleri enfes ama oynanış açısından zayıf kalan ve bazen sıkan bir oyun mu oynamak istersiniz? Evet diyorsanız Uncharted alın.

Hocam kararsız kaldığım iki nokta bu işte. Oynanış için GoW ya da Hikaye için Uncharted. Uncharted Burak Oyunda zamanlarından izlemişliğim var ve mükemmel bir oyun gerçekten. GoW ise daha çok Leviathan ile adam kesmesiyle benim için ön plana çıkıyor.

Hocam oynanışın sıkacağını sanmıyorum. Tekrar etse bile (tekrar ettiğini düşünmüyorum) aksiyon sekanslarıyla sizi içinde tutacağına eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…