4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 2 Temmuz 2023 #21 binbaşılochart dedi: Brnim için çerezlik bir oyun 12 saatte max bitiyor hocam gaw ragnarok sadece 40 saat ustu suruyor Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun yarısına geldim ve 10 saat oynadım. 12 saatte bitmesi imkansız.
binbaşılochart dedi: Brnim için çerezlik bir oyun 12 saatte max bitiyor hocam gaw ragnarok sadece 40 saat ustu suruyor Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun yarısına geldim ve 10 saat oynadım. 12 saatte bitmesi imkansız.
Bluecurses Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 440 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doktor 2 Temmuz 2023 #22 Hocam ikisi de muazzam oyunlar. Birbirlerine üstün geleceklerini düşünmüyorum. Hangisini alırsanız alın pişman olmayacaksınız. Bitirince hatta diğerini de alın. Sıkılmadan bitirebildiğim nadir oyunlardan ikisi de.
Hocam ikisi de muazzam oyunlar. Birbirlerine üstün geleceklerini düşünmüyorum. Hangisini alırsanız alın pişman olmayacaksınız. Bitirince hatta diğerini de alın. Sıkılmadan bitirebildiğim nadir oyunlardan ikisi de.