phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #1 Günümüzdeki Shadow Fight oyununa ilham olmuş. Son düzenleme: 15 Mayıs 2021
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 15 Mayıs 2021 #2 phanmetal dedi: Eki Görüntüle 1025200 Günümüzdeki Shadow Fight oyununa ilham olmuş. Genişletmek için tıkla... Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Eski hiç oynamadığım (2018 God Of War dışında) God Of War oyunlarını oynayasım geldi şimdi
phanmetal dedi: Eki Görüntüle 1025200 Günümüzdeki Shadow Fight oyununa ilham olmuş. Genişletmek için tıkla... Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Eski hiç oynamadığım (2018 God Of War dışında) God Of War oyunlarını oynayasım geldi şimdi
CanAndak00 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 86 15 Mayıs 2021 #3 phanmetal dedi: Eki Görüntüle 1025200 Günümüzdeki Shadow Fight oyununa ilham olmuş. Genişletmek için tıkla... Bölümün videosunu atabilir misiniz? Merak ettim.
phanmetal dedi: Eki Görüntüle 1025200 Günümüzdeki Shadow Fight oyununa ilham olmuş. Genişletmek için tıkla... Bölümün videosunu atabilir misiniz? Merak ettim.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 15 Mayıs 2021 #4 FNT dedi: Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Eski hiç oynamadığım (2018 God Of War dışında) God Of War oyunlarını oynayasım geldi şimdi Genişletmek için tıkla... Sadece bir anlık bölüm. Oyunda yok yok. Her türlü mekanik var. Bitireyim, inceleme yazısı atarım. CanAndak00 dedi: Bölümün videosunu atabilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben geçtim orayı, internetten atayım size; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FNT dedi: Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız. Eski hiç oynamadığım (2018 God Of War dışında) God Of War oyunlarını oynayasım geldi şimdi Genişletmek için tıkla... Sadece bir anlık bölüm. Oyunda yok yok. Her türlü mekanik var. Bitireyim, inceleme yazısı atarım. CanAndak00 dedi: Bölümün videosunu atabilir misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben geçtim orayı, internetten atayım size; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #5 phanmetal dedi: Sadece bir anlık bölüm. Oyunda yok yok. Her türlü mekanik var. Bitireyim, inceleme yazısı atarım. Ben geçtim orayı, internetten atayım size; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emülatördenmi bitiriyorsunuz hocam?
phanmetal dedi: Sadece bir anlık bölüm. Oyunda yok yok. Her türlü mekanik var. Bitireyim, inceleme yazısı atarım. Ben geçtim orayı, internetten atayım size; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emülatördenmi bitiriyorsunuz hocam?
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #6 FNT dedi: Emülatördenmi bitiriyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ve gece bitirdim. Sonu çok güzeldi.
FNT dedi: Emülatördenmi bitiriyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ve gece bitirdim. Sonu çok güzeldi.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #7 phanmetal dedi: Evet ve gece bitirdim. Sonu çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hocam? Bende merak ettim şimdi
phanmetal dedi: Evet ve gece bitirdim. Sonu çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız hocam? Bende merak ettim şimdi
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #8 Atma kardeşim şu zehirli oku. Sürprizbozan: Oyunu oynayacaksanız açmayın Ayrıca o dövüştüğü kişi spartalı bir komutan Kratos'a sparta şehrini zeusun işgal edip yerle bir ettiğini söylüyor.
Atma kardeşim şu zehirli oku. Sürprizbozan: Oyunu oynayacaksanız açmayın Ayrıca o dövüştüğü kişi spartalı bir komutan Kratos'a sparta şehrini zeusun işgal edip yerle bir ettiğini söylüyor.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #9 FNT dedi: Nasıl yaptınız hocam? Bende merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla... PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Yunusemreabk1 dedi: Atma kardeşim şu zehirli oku. Ayrıca o dövüştüğü kişi spartalı bir komutan Kratos'a sparta şehrini zeusun işgal edip yerle bir ettiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi.
FNT dedi: Nasıl yaptınız hocam? Bende merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla... PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Yunusemreabk1 dedi: Atma kardeşim şu zehirli oku. Ayrıca o dövüştüğü kişi spartalı bir komutan Kratos'a sparta şehrini zeusun işgal edip yerle bir ettiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #10 phanmetal dedi: PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende Collection serisi var. Ayrıca ascension un Türkçe dublajlı Avrupa versiyonu var.
phanmetal dedi: PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Bende Collection serisi var. Ayrıca ascension un Türkçe dublajlı Avrupa versiyonu var.