FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #11 phanmetal dedi: PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ps 4 yada Ps 5 kolu ile oynayabilirmi?
phanmetal dedi: PCSX2 adlı uygulama ile oynadım. İlk önce DS3 için tuş atamaları yaptım, sonra oyunun disk kalıbını bulup oynadım. Evet. Onu anlattı kanki. Çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ps 4 yada Ps 5 kolu ile oynayabilirmi?
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #12 FNT dedi: Ps 4 yada Ps 5 kolu ile oynayabilirmi? Genişletmek için tıkla... Denemedim vallahi. Ama Haziran ortaları PS4 alacağım, denerim o zaman. Yunusemreabk1 dedi: Bende Collection serisi var. Ayrıca ascension un Türkçe dublajlı Avrupa versiyonu var. Genişletmek için tıkla... PS4'te 1 ve 2 oyunu yokmuş ya. Üzecek o beni. 3 ve 4 oyunu olacak tek elimde, tabi aldığım zaman.
FNT dedi: Ps 4 yada Ps 5 kolu ile oynayabilirmi? Genişletmek için tıkla... Denemedim vallahi. Ama Haziran ortaları PS4 alacağım, denerim o zaman. Yunusemreabk1 dedi: Bende Collection serisi var. Ayrıca ascension un Türkçe dublajlı Avrupa versiyonu var. Genişletmek için tıkla... PS4'te 1 ve 2 oyunu yokmuş ya. Üzecek o beni. 3 ve 4 oyunu olacak tek elimde, tabi aldığım zaman.