Bilir Kişi Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #1 Merhaba, arkadaşlar blogger film siteme domain almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Hosting ve domain alarak sıfırdan Wordpress kurup mu yapsam yoksa şimdikine domain alarak blogger üzerinden devam mı edeyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2015
Merhaba, arkadaşlar blogger film siteme domain almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Hosting ve domain alarak sıfırdan Wordpress kurup mu yapsam yoksa şimdikine domain alarak blogger üzerinden devam mı edeyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Mart 2015 #2 Tecrübe edinmek istyorsan WP kur ve kurcala. Ama vaktin yoksa domain al yönlendir.
Bilir Kişi Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #3 Yönlendirdim Recep Bey. Blogu görüntüle dediğimde ise böyle oluyor, sebebi daha yönlendirilmemiş olması mıdır ? CNAME ayarlarını yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2015
Yönlendirdim Recep Bey. Blogu görüntüle dediğimde ise böyle oluyor, sebebi daha yönlendirilmemiş olması mıdır ? CNAME ayarlarını yaptım.