Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ağustos 2022 #1 Merhabalar. GoDaddy üzerinden domain aldık ve CNAME kaydı girmek istiyoruz ancak nerden girebileceğimizi bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar. GoDaddy üzerinden domain aldık ve CNAME kaydı girmek istiyoruz ancak nerden girebileceğimizi bulamadık. Yardımcı olabilir misiniz?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.004 Makaleler 1 Çözümler 46 26 Ağustos 2022 #2 GoDaddy - DNS kayıtlarını yönetin En popüler ve en sık kullanılan DNS konularımızdan bazılarıyla alan adlarınız için DNS’yi yönetin. tr.godaddy.com
GoDaddy - DNS kayıtlarını yönetin En popüler ve en sık kullanılan DNS konularımızdan bazılarıyla alan adlarınız için DNS’yi yönetin. tr.godaddy.com
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 26 Ağustos 2022 #3 die dedi: GoDaddy - DNS kayıtlarını yönetin En popüler ve en sık kullanılan DNS konularımızdan bazılarıyla alan adlarınız için DNS’yi yönetin. tr.godaddy.com Genişletmek için tıkla... Hocam burayı okudum, panelde nereye gireceğimi bulamıyorum.
die dedi: GoDaddy - DNS kayıtlarını yönetin En popüler ve en sık kullanılan DNS konularımızdan bazılarıyla alan adlarınız için DNS’yi yönetin. tr.godaddy.com Genişletmek için tıkla... Hocam burayı okudum, panelde nereye gireceğimi bulamıyorum.