EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ben 1 yıllık domain satın aldım GoDaddy'den. 1 aylık hosting verdi. Fakat o 1 aylık hosting bitince GoDaddy'den aldığım domainle başka siteden hosting satın alabilir miyim?
Arkadaşlar ben 1 yıllık domain satın aldım GoDaddy'den. 1 aylık hosting verdi. Fakat o 1 aylık hosting bitince GoDaddy'den aldığım domainle başka siteden hosting satın alabilir miyim?
furkaniko Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı 10 Haziran 2021 #2 Evet alabilirsin.
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 14 Haziran 2021 #3 furkaniko dedi: Evet alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir site var mı?
furkaniko Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı 17 Haziran 2021 #4 EFECETINKAYAYIM dedi: Önerdiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Limonhost önerebilirim 2 yıldır 3 websitemde de kullanıyorum gayet iyi müşteri hizmetleri vs.
EFECETINKAYAYIM dedi: Önerdiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Limonhost önerebilirim 2 yıldır 3 websitemde de kullanıyorum gayet iyi müşteri hizmetleri vs.