GoDaddy vs Wix vs WordPress

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Alan adı alıp kendi ürünlerimi yükleyeceğim. Bir şirketim yok, dolayısıyla vergi numarası vesaire işlerine giremem. Müşterileri Iyzico'ya yönlendirip ödeme işlemini orada gerçekleştireceğim. Herhangi bir kodlama dili bilmiyorum. Sizce hangisi daha avantajlı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alan adı alıp kendi ürünlerimi yükleyeceğim. Bir şirketim yok, dolayısıyla vergi numarası vesaire işlerine giremem. Müşterileri ıyzico'ya yönlendirip ödeme işlemini orada gerçekleştireceğim. Herhangi bir kodlama dili bilmiyorum. Sizce hangisi daha avantajlı olur?

Ben 3'nüde denedim GoDaddy berbat zaten. Wix'de fazla bir şey yapamıyorsun. Yerinde olsaydım WordPress seçerdim. Kodlama bilmesen bile mesela internetten "WordPress'de nasıl bağlantı butonu yapılır?" yazıp arayabilirsin.

Ben 3'nüde denedim GoDaddy berbat zaten. Wix'de fazla bir şey yapamıyorsun. Yerinde olsaydım WordPress seçerdim. Kodlama bilmesen bile mesela internetten "WordPress'de nasıl bağlantı butonu yapılır?" yazıp arayabilirsin.
Verilere ulaşma konusunda bir sorunla karşılaşabilir miyim? Ben sürekli sitemi kontrol ederim de...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı