M Mertlalala Femtopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 GoDaddy mi WordPress mi? Hangisi daha iyi
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.182 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Ne için kullanacağına bağlı. Sadece domain alacaksan GoDaddy'den al daha ucuz oluyor.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 6 Haziran 2024 #3 GoDaddy ilk domain kaydında uygun fiyat veriyor diye biliyorum. Hosting konusunda hostinger veridyen gibi firmalarda tercih edilebilir.
GoDaddy ilk domain kaydında uygun fiyat veriyor diye biliyorum. Hosting konusunda hostinger veridyen gibi firmalarda tercih edilebilir.
M Mertlalala Femtopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 ezuer dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Sadece domain alacaksan GoDaddy'den al daha ucuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Site de kuracağım.
ezuer dedi: Ne için kullanacağına bağlı. Sadece domain alacaksan GoDaddy'den al daha ucuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Site de kuracağım.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.182 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Mertlalala dedi: Site de kuracağım. Genişletmek için tıkla... Ne üzerine site açmayı düşünüyorsun? Blog veya mağaza gibi.
Mertlalala dedi: Site de kuracağım. Genişletmek için tıkla... Ne üzerine site açmayı düşünüyorsun? Blog veya mağaza gibi.
M Mertlalala Femtopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #6 ezuer dedi: Ne üzerine site açmayı düşünüyorsun? Blog veya mağaza gibi. Genişletmek için tıkla... Mağaza.
ezuer dedi: Ne üzerine site açmayı düşünüyorsun? Blog veya mağaza gibi. Genişletmek için tıkla... Mağaza.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.182 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #7 Mertlalala dedi: Mağaza. Genişletmek için tıkla... Size önerim şöyle: GoDaddy'den domain alıp, Shopify aracılığı ile satış yapmanız.
Mertlalala dedi: Mağaza. Genişletmek için tıkla... Size önerim şöyle: GoDaddy'den domain alıp, Shopify aracılığı ile satış yapmanız.
M Mertlalala Femtopat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #8 ezuer dedi: Size önerim şöyle: GoDaddy'den domain alıp, Shopify aracılığı ile satış yapmanız. Genişletmek için tıkla... Bu iki site arasında hangisini önerirsiniz GoDaddy de planlar arasında WordPress de geliyor galiba bilmiyorum.
ezuer dedi: Size önerim şöyle: GoDaddy'den domain alıp, Shopify aracılığı ile satış yapmanız. Genişletmek için tıkla... Bu iki site arasında hangisini önerirsiniz GoDaddy de planlar arasında WordPress de geliyor galiba bilmiyorum.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.721 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 6 Haziran 2024 #9 Mertlalala dedi: Bu iki site arasında hangisini önerirsiniz GoDaddy de planlar arasında WordPress de geliyor galiba bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... WordPress açık kaynaklı içerik yönetim sistemidir. Hosting firmaları WordPress için özel olarak optimize edilmiş planlar sunuyor.
Mertlalala dedi: Bu iki site arasında hangisini önerirsiniz GoDaddy de planlar arasında WordPress de geliyor galiba bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... WordPress açık kaynaklı içerik yönetim sistemidir. Hosting firmaları WordPress için özel olarak optimize edilmiş planlar sunuyor.