CapsOt Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 360 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben GoDaddy'den sitem için sunucu almak istiyorum yalnız sitem WordPress ben şimdik sunucuyu WordPress mi alayım yoksa Domain mi? Bana domain daha iyi gibi geldi hemde çok ucuz. Sizin fikriniz nedir?.
Merhaba arkadaşlar ben GoDaddy'den sitem için sunucu almak istiyorum yalnız sitem WordPress ben şimdik sunucuyu WordPress mi alayım yoksa Domain mi? Bana domain daha iyi gibi geldi hemde çok ucuz. Sizin fikriniz nedir?.
h4dr0n Kilopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 107 Makaleler 2 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #2 Ne demek istediğini tam anlamadım ama şunları söyleyeyim; Hosting (Barındırma), web sitenizde bulundurmak istediğiniz sayfaların, belgelerin, resimlerin vs. depolandığı yerdir. Domain (Alan adı), ziyaretçilerin depoladığınız dökümanlara ulaştığı adrestir.
Ne demek istediğini tam anlamadım ama şunları söyleyeyim; Hosting (Barındırma), web sitenizde bulundurmak istediğiniz sayfaların, belgelerin, resimlerin vs. depolandığı yerdir. Domain (Alan adı), ziyaretçilerin depoladığınız dökümanlara ulaştığı adrestir.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #3 Domain alıp hosting almasan işe yaramaz, hosting alıp domain almasan işe yaramaz. Yani ikisini de satın alman gerek.
Domain alıp hosting almasan işe yaramaz, hosting alıp domain almasan işe yaramaz. Yani ikisini de satın alman gerek.