Hayırlı akşamlar öncelikle,
Ben GoDaddy'den web sitesi oluşturmak istiyorum ama kafama takılan birkaç adet soru var.
Öncelikle kurumsal bir şirket sitesi yapacağım için bana birden fazla kurumsal e-posta gerekiyor ama "temel WordPress hosting" de sadece bir adet var ve ücretsiz olduğu bile yazmıyor. Diğer hosting çeşitlerinde ise önüne ücretsiz diye eklemişler yani arada kaldım ücretsiz ve pakete dahil mi yoksa değil mi?
Daha önce hiç web sitesi tasarlamadım veya açmadım bunun için önerecekleriniz ne olurdu? Kesin dikkat etmem gereken şeyler neler?
Alan adında tik işareti var ama başında ücretsiz yine yazmıyor bu da alan adını almam gerektiği anlamına mı geliyor yoksa ücretsiz yazmamazına rağmen içinde mi? ( iç sesim mal mısın ücretsiz olsa yazardı diyor ama olabilir belki diye soruyorum yoksa orada durması mantıksız bence)
WordPress hosting ne tam olarak? Bunun için ayrı bir şeye sahip olmam gerekiyor mu yoksa sadece bir admin panelinden siteyi yönetecek miyim?
(Bu arada admin paneli ile ilgili bir ayrıntı vs. varsa onu da yazarsanız sevinirim.)
Kısa ama net cevaplar kafidir teşekkürler <3