Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 3 Aralık 2022 #1 GoDaddy üzerinden domain alırken sitede bir hata oldu ya da ben istemeden alacağım domain yerine farklı bir domain aldım, bu domaini iade edebilir miyim ya da diğer almak istediğim domain alan adıyla değiştirme şansım var mı?
GoDaddy üzerinden domain alırken sitede bir hata oldu ya da ben istemeden alacağım domain yerine farklı bir domain aldım, bu domaini iade edebilir miyim ya da diğer almak istediğim domain alan adıyla değiştirme şansım var mı?
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Aralık 2022 #2 GoDaddy - GoDaddy şirketinden para iadesi talep etme Satın aldığınız alan adları ya da diğer ürünler için para iadesi talep etmek istiyorsanız, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir. tr.godaddy.com
GoDaddy - GoDaddy şirketinden para iadesi talep etme Satın aldığınız alan adları ya da diğer ürünler için para iadesi talep etmek istiyorsanız, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir. tr.godaddy.com
Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 3 Aralık 2022 #3 Sertidegni dedi: GoDaddy - GoDaddy şirketinden para iadesi talep etme Satın aldığınız alan adları ya da diğer ürünler için para iadesi talep etmek istiyorsanız, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir. tr.godaddy.com Genişletmek için tıkla... Daha demin aldım domaini şimdi iade alabiliyorum yani.
Sertidegni dedi: GoDaddy - GoDaddy şirketinden para iadesi talep etme Satın aldığınız alan adları ya da diğer ürünler için para iadesi talep etmek istiyorsanız, müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekir. tr.godaddy.com Genişletmek için tıkla... Daha demin aldım domaini şimdi iade alabiliyorum yani.