Godbridge nasıl yapılır?

safyasoo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming A16 Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB RAM 1TB SSD
Selam, ben ne kadar iyi drag Click yapsam da ne kadar aim alsam da 1 bloktan fazla godbridge olmuyor. Tavsiye verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Breezily bridge veya moonwalk dene, bu ikisini iyi kavrayınca godbridge yapmaya başlarsın. Hiçbir bridge tekniği bilmeden godbridge yapılmaz.

Breezily bridge veya moonwalk dene, bu ikisini iyi kavrayınca godbridge yapmaya başlarsın. Hiçbir bridge tekniği bilmeden godbridge yapılmaz.
Breezily çok boş bir bridge ama moonwalk iyi 10-15 blok yapabiliyorum

Breezily gayet iyi bridge tekniği, ben moonwalk yapmadan önce breezily yapmaya başladım, sonra moonwalk, sonrasında ise godbridge.
Ama breezily çok yavaş bide bendeki sıkıntı ne anlayamıyorum autoclickerla bile yapamıyorum acaba tam yaparken FPS drop falan mi yiyorum

Ama breezily çok yavaş bir de bendeki sıkıntı ne anlayamıyorum autoclickerla bile yapamıyorum acaba tam yaparken FPS düşmesi falan mi yiyorum

Autoclicker, drag Click'ten daha kötü. Ben autoclicker açıyorum 250 CPS'e ayarlıyorum, gene düşüyorum, ama 25 CPS drag Click yapabildiğim zaman godbridge yapabiliyorum.

Autoclicker, drag Click'ten daha kötü. Ben autoclicker açıyorum 250 CPS'e ayarlıyorum, gene düşüyorum, ama 25 CPS drag Click yapabildiğim zaman godbridge yapabiliyorum.
O zaman benim sıkıntım ne ? Timingi mi tutturamıyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı