Uygarx Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu?
Çözüm XPlasma 2 Nisan 2025 Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Valorant bazı programları hile olarak algılasada GoodbyeDPI hile olarak algılanmıyor rahatça kullanabilirsiniz.
Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Valorant bazı programları hile olarak algılasada GoodbyeDPI hile olarak algılanmıyor rahatça kullanabilirsiniz.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 2 Nisan 2025 #2 Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı bu zamana kadar yaşamadım. Artı 0 Eksi
Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı bu zamana kadar yaşamadım.
8 804177 Decapat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 3.763 Çözümler 13 2 Nisan 2025 #3 Olmaz. Artı 0 Eksi
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 429 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Hiçbir oyunda vs. ban durumu yaşamadım, şüphe duyuyorsan kapatıp oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.138 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Valorant bazı programları hile olarak algılasada GoodbyeDPI hile olarak algılanmıyor rahatça kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygarx dedi: Merhaba, Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI indirdim arkada açıkken Valorant tarzı oyunlarda ban yedirme olayı olur mu? Genişletmek için tıkla... Valorant bazı programları hile olarak algılasada GoodbyeDPI hile olarak algılanmıyor rahatça kullanabilirsiniz.