GODLIKE X570'in yanındaki 10G LAN nedir?

Murat6161

Decapat
Daha fazla  
MSI GODLIKE X570 anakartın yanında 10G LAN kart geldi de ne ise yarıyor? İnternet acısından kullansam ne yararı olur?

10 gbit internet bağlantın yoksa faydası olmaz. 10 gbit bir ağın varsa evde veya ofiste, o zaman faydası olabilir.

Kral 10 gbit biraz zorda 100Mbps internette kullansam fayda alır mıyım? Ona göre anakarta takacağım, tabii ekran kartı bekliyim dahaden sistemi hiçbir parcayı acmadım kutularında duruyorlar. MSI 3080 Gaming X Trio stoklarda yok.

Konuya dönersek kral 100Mbps'de 1 gram bile faydası varsa kullanırım, tabii senin onayınla. Sen ne önerirsin?

Anakartın hali hazıra üzerinde bir adet Gigabit, bir adet de 2.5 Gbps port bulunmakta. 100 Mbps için bunları da kullanabilirsiniz, 10 G LAN genellikle veri akttarımı için kullanılmakta.

Yani ek kart olarak takmanıza gerek yok, anakartın kendi üstündeki portlar da internet bağlantınız için yeterli.

Yani ben bunu 3 Gbit yani 300Mbps internet alırsam kullanmam gerekecek. En iyi aydınlatma cevabı verdiniz, teşekkürler.

Rica ederim ancak farklı bir nokta var. 3 Gbit ile 300Mbps aynı şey değil. Bir de 2.5 Gbps'i bile zorlayabileceğiniz sanmıyorum bu altyapılar varken.

Yani standart kullanıcı olarak anakartın kendi üstündeki portlar yeterli size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…