A Ali Eymen Kılıç Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 47 5 Ocak 2025 #1 Godot'ta ilk defa bir oyun yaptım. Oyun bittikten sonra dışa aktarmak için şablonları ve rcedit indirdim sonra dışa aktarma yaparken 3 adet hata verdi. Bir sürü şey denedim hiçbiri çalışmadı bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Godot'ta ilk defa bir oyun yaptım. Oyun bittikten sonra dışa aktarmak için şablonları ve rcedit indirdim sonra dışa aktarma yaparken 3 adet hata verdi. Bir sürü şey denedim hiçbiri çalışmadı bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
8 801065 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 354 5 Ocak 2025 #2 Microsoft.NetCore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın.
Microsoft.NetCore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın.
A Ali Eymen Kılıç Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 47 7 Ocak 2025 #3 801065 dedi: Microsoft. Netcore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Değiştire bastım .NET ile alakalı ne varsa yükledim hala aynı hatayı alıyorum. 801065 dedi: Microsoft. Netcore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim? Son düzenleme: 7 Ocak 2025
801065 dedi: Microsoft. Netcore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Değiştire bastım .NET ile alakalı ne varsa yükledim hala aynı hatayı alıyorum. 801065 dedi: Microsoft. Netcore paketlerini bulamıyormuş. Visual Studio 2022 installer üzerinden .NET geliştirme paketleri olarak kurmalısın. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim?