ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Godot'u Godot Engine - Free and open source 2D and 3D game engine buradan son sürümü indirdim EXE'ye tıklıyorum, ama kapatınca bir daha açmak için bir daha EXE'yi tıklamam gerekiyor. Uygulama kurulmuyor ne yapmam lazım?
Godot'u Godot Engine - Free and open source 2D and 3D game engine buradan son sürümü indirdim EXE'ye tıklıyorum, ama kapatınca bir daha açmak için bir daha EXE'yi tıklamam gerekiyor. Uygulama kurulmuyor ne yapmam lazım?
Samet Karakuş Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Yer Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Uygulama portable (taşınabilir) olduğu için kurulmuyor.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 Samet Karakuş dedi: Uygulama portable (taşınabilir) olduğu için kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Samet Karakuş dedi: Uygulama portable (taşınabilir) olduğu için kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.