Göbek eritmek için ne yapılabilir?

369067

Hectopat
Herkese merhaba. Çocukluğumdan beri zorbalandığım ve hayatımı kötü etkileyen bir durum var. O da başlıkta belirttiğim gibi göbeğim olması. Boyum 1.85 kilom şu an 102 kg falan. Allah'tan boy olduğu için obez biri gibi gözükmüyorum ama yine de hayatımı etkilediği çok alan oluyor. Normalde spora gidecektim fakat malum YKS'ye çalışmam gerektiğinden evden çıkamıyorum. Son 1 haftada dikkat ettiğim bazı şeyler: Abur cubur, Fast food vs. tüketmiyorum yani kahvaltı akşam yemeği dışında sadece su içiyorum bir de akşamları 30 dakika yürüyorum. Tüm bunlar yine de güzel ilerlemeler olmasına rağmen forumda bilenler varsa tavsiye almak isterim. (kilo vermekte her ne kadar çok önemli olsa da göbek eritme benim için daha çok önemli şu an .

Ben profesyonel değilim ama vücut geliştirmeyle yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum çok hızlı kilo alıp verebiliyorum yaptığın şeyler doğru ama kesinlikle proteininden hiçbir zaman kısma. Çok düşük karbonhidratlara inme temiz besinler tüket beyaz ekmek yerine, yulaf pirinç gibi. Çok ağır diyetlere girme, bunu sürdürülebilir bir sürece yay, etrafında calisthenics parkı varsa bir direnç bandı alarak başlayabilirsin kilo verirken kasta yaparsın. Kardiyorlarınıda aksatma

Yağ oranını düşüreceksin, bunun içinde güzel bir diyet yapman lazım. Kahvaltı ve akşam yemeği arasında aç kalırsan birden akşam yemeğine dalarsın bu yüzden elma tarzı şeylerle ara öğün yap. Kilona ve boyuna göre konuşmak gerekirse günde 4 litre su içmeyi ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…