Göbek nasıl erir?

Ya az yiyeceksiniz Yada yediğinizden daha çok kalori yakacaksınız(bu bazı yiyeceklerde mümkün değil çünkü 300 veya 500+ kalori veriyor küçücük abur cubur).
Oruç tutabilirsiniz 1 ay. Baya etkisi olur.
Günlük 10 veya 20 biin civarı yürüyebilirsiniz. Bununda baya faydası var.
En kolayı sadece az yemek.

Daha az karbonhidrat daha fazla protein daha fazla yürüyüş, koşu.

az yemek normalde kolay ama aile evinde olunca çok zor. ama yürüyüşü deneyebilirim. zaten üniversitede en rahat edeceğim dönem gibi bu anlamda.

Belki sizin için geçerli değil ama gerçekten göbeğini sorun olarak gören insanlar için bir bilgilendirme yapayım. Göbek eritmek diye bir şey yok maalesef, bölgesel yağ kaybı henüz kanıtlanmış bir şey değil. Sizin hızlı yağlandığınız ve hızlı yağ kaybettiğiniz bölgeler genetiğe göre şekillenir. Bir örnek olarak benim kalçam ve üst bacağım diğer vücut bölgelerime göre daha yağlı durumda. Yani demek istediğim göbeğinizi eritmeniz için yağ kaybetmeniz ve su atmanız gerekiyor. Bu da kalori açığı oluşturma ve düşük karbonhidratlı beslenmeden geçiyor maalesef başka çözümü yok. Kalori açığı oluşturmak için hassas tartı almanızı (100-200tl) şiddetle tavsiye ederim. Su atmak için de düşük karbonhidratlı beslenmek ve diyete sadık kalmak aşırı önemli ve Fin buharını tavsiye ediyorum. Ayrıca aile evinde yemeden duramıyorum diyen arkadaşlar için de ben de aynı durumdayım ancak yemeklerimi kendim yaptığımdan dolayı artık evde yapılan yemekleri canım çekmiyor. Kendimden bir örnek daha vericem, vücut yapım mezomorf olduğundan dolayı çok hızlı yağ kaybedip çok hızlı yağlanabiliyorum, arkadaşlarımın alamadığı kiloları çok hızlı alabiliyorum, bazı arkadaşlarımın veremediği kiloları çok kısa sürede verebiliyorum yani bu sürecin sizin için uzun olup olmayacağı da bir miktar vücut tipinize bağlı.

Teşekkür ederim eğer çıkarsa yurtta kalacağımdan onlar zaten bu tarz şeyleri hesaplayıp bize veriyorlar. Aslında bende kolay kilo alanlardan biri değildim yada üstüne düşmediğimden ben öyle sanıyordum. Ancak sadece yürüyüşü sıklaştırarak 2 haftada 5'e yakın kilo vermiştim. Sonra daha tartılmaya fırsat bulamadım, eskisi kadar da yürüyüş yapacak zaman bulamadım. Üniversite sezonu açılıyor şimdi. İlk senem olacağından bu tür şeylere vaktim kalacak gibi. Yürüyüşlerimi baya artırabileceğim bir zaman olacak bu da. Zaten yemem de kendi elimde, bakalım ne kadar düşebileceğiz? Tabi ilk olarak tartılmam gerek. En son yukarıya 75 yazdım ama 73,5'tim. Direkt yuvarlanmış halini yazayım dedim. Bakalım bu zamana kadar ne olmuş ne bitmiş, hissiyatım doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…