İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Merhaba benim kilom 68 kg ve boyum 175 cm ayaktayken göbek gözükmüyor fakat oturduğumda veya eğildiğimde göbek ortaya çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Bunu nasıl eritirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Merhaba benim kilom 68 kg ve boyum 175 cm ayaktayken göbek gözükmüyor fakat oturduğumda veya eğildiğimde göbek ortaya çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Bunu nasıl eritirim?
ÜlkerÇikolata Picopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 980 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Sen kendininkine razı ol ben 89 kiloyum sağlam bir diyet ve düzenli sporla atlatabilirsin.(110 dan düştüm 89'a.)
Sen kendininkine razı ol ben 89 kiloyum sağlam bir diyet ve düzenli sporla atlatabilirsin.(110 dan düştüm 89'a.)
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Kalori açığı.
R Requu Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 Hocam diyet yapacak bir durum yok, boyunuza göre kilonuz az bile. Hafif protein ağırlıklı beslenip karın kası çalışmaları yapın düzenli olarak.
Hocam diyet yapacak bir durum yok, boyunuza göre kilonuz az bile. Hafif protein ağırlıklı beslenip karın kası çalışmaları yapın düzenli olarak.
İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Requu dedi: Hocam diyet yapacak bir durum yok, boyunuza göre kilonuz az bile. Hafif protein ağırlıklı beslenip karın kası çalışmaları yapın düzenli olarak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu anlamıyorum ek seçenek bu kaldı. Silinen üye dedi: Sen kendininkine razı ol ben 89 kiloyum sağlam bir diyet ve düzenli sporla atlatabilirsin.(110'dan düştüm 89'a.) Genişletmek için tıkla... Bloodlinee dedi: Kalori açığı. Genişletmek için tıkla... Hocam ama boyuma kilom ideal ne fazla ne az ama göbek var. Son düzenleme: 16 Temmuz 2022
Requu dedi: Hocam diyet yapacak bir durum yok, boyunuza göre kilonuz az bile. Hafif protein ağırlıklı beslenip karın kası çalışmaları yapın düzenli olarak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam onu anlamıyorum ek seçenek bu kaldı. Silinen üye dedi: Sen kendininkine razı ol ben 89 kiloyum sağlam bir diyet ve düzenli sporla atlatabilirsin.(110'dan düştüm 89'a.) Genişletmek için tıkla... Bloodlinee dedi: Kalori açığı. Genişletmek için tıkla... Hocam ama boyuma kilom ideal ne fazla ne az ama göbek var.