LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.695 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2024 #11 Zheren dedi: Jinekomasti var bende o yüzden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kütle koysanız iyi duracaktır hocam. Bence genetik iyi.
Zheren dedi: Jinekomasti var bende o yüzden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kütle koysanız iyi duracaktır hocam. Bence genetik iyi.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 20 Haziran 2024 #12 Zheren dedi: Jinekomasti var bende o yüzden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bariz bir jinekomasti yok. Fotoğrafta hafif kasmışsınız kendinizi ama ona rağmen normal görünüyor.
Zheren dedi: Jinekomasti var bende o yüzden olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bariz bir jinekomasti yok. Fotoğrafta hafif kasmışsınız kendinizi ama ona rağmen normal görünüyor.
Zheren Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #13 455146 dedi: Öyle bariz bir jinekomasti yok. Fotoğrafta hafif kasmışsınız kendinizi ama ona rağmen normal görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kasmadım aslında, jinekomasti bariz aslında fakat göğüs ucunu biraz çekince kısa bir zaman düzeliyor.
455146 dedi: Öyle bariz bir jinekomasti yok. Fotoğrafta hafif kasmışsınız kendinizi ama ona rağmen normal görünüyor. Genişletmek için tıkla... Kasmadım aslında, jinekomasti bariz aslında fakat göğüs ucunu biraz çekince kısa bir zaman düzeliyor.