Göğüs kafesinde ağrı

Griffin0

Hectopat
Daha fazla  
Tam yeri olmayabilir ama ben yine de yazayım. Yutkunmak gibi faaliyetlerde göğüs kafesimin tam ortasında bir ağrı oluşuyor. Şikayetim 2 gün önce başladı. 2 gün önce yoğurt ve ekşili balığın balığı hariç her şeyini yedim. Sonradan migdemde taş varmış gibi hissetmeye başladım. Sonradan da bu ust tarafa yayilarak bir agriya dönüştü. O günün gecesi ayakta dururken sanki ev sallanmış gibi hissettim bir an ama öyle küçük bir his değildi bu, beni yere dusurebilecek bir sarsintiydi. Ayrica onu yaşadıktan somra sirt ustu yatmayı denediğimde aşırı derecede bir baski varmişcasina ağrı şiddetleniyordu. Şu an boyle bogazimdan zor gecen seyler olursa orada küçük bir ağrı yapıyor. Çoğu kişi kas ağrısı olabileceğini söylüyor, çünkü tiroidlerim hizli çalıştığından sıcağa tahammülü olmayan bir insanim ve bu yuzden de atlet giymiyorum. Ama ruzgarda veya ceryanda da hiç kalmam. Doktora gideceğim, inşallah kalp veya akcigerlerimden degil, sadece kastir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…