Göğüs neden ağrır?

Acile gitsen senin için iyi olacaktır. EKG çekimi yapıldığında daha net belirli olur. Maalesef yaş dinlemiyor kardiyolojik problemler. Vakit kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim.

Zaten sigara ile zararlı dumanı içine çekiyorsunuz. Bir de buun tıkanıklığından temiz hava yı zor alıyorsunuz. Belki şimdiki ağrının sebebi değil ama ileride sıkıntı yaratır. Fazla streste yapmayın. 1 sene daha çalışırsın 1 seneyi cehenneme çevirme.

Dedem hasta olduğu için ona bakmaya gitmiştim 1 günde 40 km ye yakın bisiklet sürmüştüm. Havada rüzgarlıydı o gün ve ondan sonraki günün yarısı öyle bir ağrım olmuştu sizinki geçer umarım.

Bir an önce doktora gitmeye bakın. Kafanızda ki sorulardan kurtulursunuz. Hem sınav seneniz daha fazla stres yapmayın.

Hocam bence hastaneye gidin yeşil balgam çoğunlukla solunum yolu iltihaplanmasında oluyor.

Ağır sigara içiyorsanız o da yapıyor. Ben ağıra alışık değilim mesela 10-12 tane Marlboro Red içmiştim 2-3 saatte çok ağrı yapmıştı mesela o da. Touch Blue-Edge Blue-Aqua Blue içince olmuyor ama. Yeni başlayınca da ağrı yapıyor ben 3 yıldır içiyorum ama yine yapıyor meret arada.

Evet biliyorum, ama sigara içmenin hayatı kısalltığı yanlış sadece öksürmeye ve kalk krizine neden olabilir. Babam göğüs hastalıkları bölümünde uzman doktor.

Yanlış mı? bir süre sonra karbondioksiti atan organınız buharla dolacak atamayıp vücudunuza karbondioksit girecek nefes darlığı başlayacak sonra akciğerleriniz kirlenip hayatınızdan en az 10 yıl gidecek eğer devam ederseniz helvanızı yiyecekler

An itibariyle özel doktora gittim sırtımı dinledi ciğerde bişey yok ama boğazın iltihaplı dedi dinlen verdiğim 3 ilacı gargara vs kullan dedi. Ve 1 şişe serum yedim. Çok şükür

An itibariyle özel doktora gittim sırtımı dinledi ciğerde bişey yok ama boğazın iltihaplı dedi dinlen verdiğim 3 ilacı gargara vs kullan dedi. Ve 1 şişe serum yedim. Çok şükür
Bakın hocam demiştim akciğerden değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…