OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #11 taylaan dedi: Bende kendime oluşturuyorum da ondan sordum verim alıyor musun bu programdan benim programım şu şekilde İncline dumbell press İnc chest pres Bench press Fly Cable fly Genişletmek için tıkla... Çok fazla hareket var. Incline dumbell press varken tekrar incline chest press koymanın hiçbir manası yok. Fly da aynı şekil 2 tane fly var. En fazla 3 hareket. Fazlasına gerek yok vakit kaybı. Incline dumbell press, bench press, fly. Bitti.
taylaan dedi: Bende kendime oluşturuyorum da ondan sordum verim alıyor musun bu programdan benim programım şu şekilde İncline dumbell press İnc chest pres Bench press Fly Cable fly Genişletmek için tıkla... Çok fazla hareket var. Incline dumbell press varken tekrar incline chest press koymanın hiçbir manası yok. Fly da aynı şekil 2 tane fly var. En fazla 3 hareket. Fazlasına gerek yok vakit kaybı. Incline dumbell press, bench press, fly. Bitti.
selambenkullanıcı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #12 taylaan dedi: bende kendime oluşturuyorum da ondan sordum verim alıyor musun bu programdan benim programım şu şekilde incline dumbell press inc chest pres bench press fly cable fly Genişletmek için tıkla... Yani şu anlık değişkenlik gösteriyor tam anlamıyla istediğim programı bulamadım ama idare ediyor
taylaan dedi: bende kendime oluşturuyorum da ondan sordum verim alıyor musun bu programdan benim programım şu şekilde incline dumbell press inc chest pres bench press fly cable fly Genişletmek için tıkla... Yani şu anlık değişkenlik gösteriyor tam anlamıyla istediğim programı bulamadım ama idare ediyor