Göğüs simetrik değil

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Hem büyüklük hem de uzunluk bakımından iki göğüsümün arasında da aşırı bir fark var. Sağ göğsüm sol göğüsüme göre çok aşağıda ve çok daha büyük duruyor. Sol göğüsüm ise tam tersi, çok yukarıda ve çok küçük duruyor. Bunun sebebi nedir? Sağlağım. Ondan olabilir mi tam emin değilim ama yine de size danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür konularda uzman bir doktora danışmanız en iyi tavsiye olacaktır.

Teknoloji forumunda doktor çıkmazsa muhtemelen mantıklı bir cevap veren çıkmayacaktır. En iyisi doktor gibi duruyor.

Bizim ne diyebileceğimizi düşündünüz o zaman? Sağlıksız bir orantısızlık varsa doktordan başka kimse müdahale edemez

Ortopedi'den mi almam lazım?

2 Senedir yarı düzenli olarak fitness yapıyorum. Ondanda kaynaklı olabilir mi? Ama gördüğüm tüm vücutcularda benim kadar orantısızlık yok.

Son düzenleme:
Sağlık her şeyden önemli, ihtimallere bırakmadan gidip kontrol edilin. Ben 10 yıl kadar düzenli yaptım ama bende öyle inanılmaz bir büyüme gerçekleşmedi, protein tozu dahi kullanmadım. Belki kullandığınız bir şeydir bilemeyiz. En iyi seçenek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…