Goknet Ankara'da bir internet iletişim firması. Altyapı olarak tabii ki TTNet'i kullanıyor.
Ben öğrenci olduğum için Ankara'da değildim ve annem bir Goknet bayisine gidip internet baglatmiş;
300 GB 24 Megabit sınırsız (söylenilen) 55 TL
Ayrıca VDSL modem de 10 lira taksit ekleniyor 65 TL
Ama tabii ki durum böyle değilmiş biz İlk defa 300 GB sınırını aşınca internet gitti. Biz de musteri hizmetlerini arayip memnuniyetsizliğimizi belirttik. Taahhüt icin bu konuda bilgi verilmediğini söyledik(kota konusunu). Bir tartışma yaşandı telefondaki kadın böyle bir şey mümkün değil deyip durdu ve sonra bize telefon kayıtlarının dinlenip 72 saat içinde geri dönülecegini söyledi. Sonra da arayıp mağdur ettiklerini kabul ettiler zaten.
Şimdi size sorum bu pakette sabit kalıp 300 GB kotali 24 Megabit internet mi daha mantıklı
ya da yine aynı fiyata 24 Megabit sınırsız fakat 19.00 ve 02.00 arası 5 Megabit'e düşen internet mi daha mantıklı?
Türknet'i öneriyorum. Her ne kadar abonelik başladıktan sonra müşteri hizmetlerine ulaşmak için duvar atlamanız da gerekse 1 senedir muhattap olmak zorunda kalmadım.
Türknet'i öneriyorum. Her ne kadar abonelik başladıktan sonra müşteri hizmetlerine ulaşmak için duvar atlamanız da gerekse 1 senedir muhattap olmak zorunda kalmadım.