Bay Jhon Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben insan gölgesi efekti yapmak istiyorum bir resme nasıl yapabilirim? Mesela şunun bir benzeri gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Arkadaşlar merhaba ben insan gölgesi efekti yapmak istiyorum bir resme nasıl yapabilirim? Mesela şunun bir benzeri gibi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 8 Eylül 2020 #2 Bu attığınız gölge değil de karartılmış fotoğraf gibi. İnsan olan kısmı kesip farklı bir katman oluşturup orayı siyaha boyayabilirsiniz.
Bu attığınız gölge değil de karartılmış fotoğraf gibi. İnsan olan kısmı kesip farklı bir katman oluşturup orayı siyaha boyayabilirsiniz.
Bay Jhon Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 8 Eylül 2020 #3 Ma'at dedi: Bu attığınız gölge değil de karartılmış fotoğraf gibi. İnsan olan kısmı kesip farklı bir katman oluşturup orayı siyaha boyayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir benzeri demiştim Teşekkürler
Ma'at dedi: Bu attığınız gölge değil de karartılmış fotoğraf gibi. İnsan olan kısmı kesip farklı bir katman oluşturup orayı siyaha boyayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir benzeri demiştim Teşekkürler