Gömlek ve pantolonun rengi uyumlu olmuş mu?

balisus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
Cok beğenerek almistim fakat nedense güzel durmadıgını dusunmeye başladım. Hakli miyim?😃

IMG_20240606_143121_424.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim beni yanlış anlama senin iyiliğin için konuşuyorum ama bu vücut tipiyle ne giyersen giy böyle duracak zaten. Spora başlamalısın.

Hocam spor icin vucut degil ama basketbol oynuyorum aktif olarak. 185 90 kiloyum şu anda guzel bir kondisyonum var. Sekil olarak neresi daha kotu duruyor acaba. Daha once dusunmemistim boyle ne cok kilolu ne de çok sıska oldugumu. Bacaklarım bayağı kalin oldugu icin pantalonu mecbur olarak bol giyiyorum. Ustumde durusu degilde renk tonlari kotu gözukuyor benim icin şu anda. Siyah gomlek pantolon olunca hiç siritmadigini düşünüyorum.

Gömlek koyu renk yerine daha açık olsa iyi olur.

Hocam alta daha koyu bir pantalon olabilir mi? Zaten iki gomlegim vardi.

Hocam spor icin vucut degil ama basketbol oynuyorum aktif olarak. 185 90 kiloyum şu anda guzel bir kondisyonum var. Sekil olarak neresi daha kotu duruyor acaba. Daha once dusunmemistim boyle ne cok kilolu ne de çok sıska oldugumu. Bacaklarım bayağı kalin oldugu icin pantalonu mecbur olarak bol giyiyorum. Ustumde durusu degilde renk tonlari kotu gözukuyor benim icin şu anda. Siyah gomlek pantolon olunca hiç siritmadigini düşünüyorum.

Hocam alta daha koyu bir pantalon olabilir mi? Zaten iki gomlegim vardi.
Canım şimdi nasıl anlatayim gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Omuzların dar ve hafif göbek var. Bacakların için bir şey diyemeyeceğim ama üst vücuda bakılırsa bacaklarında yağlı. Dediğim gibi spora yazılırsan ne giyersen giy zaten güzel duracak. O yüzden öyle söyledim. Boyun dediğin gibi 1.85 ise kilonu en azından 80'e düşürmeni tavsiye ederim.

Canım şimdi nasıl anlatayim gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Omuzların dar ve hafif göbek var. Bacakların için bir şey diyemeyeceğim ama üst vücuda bakılırsa bacaklarında yağlı. Dediğim gibi spora yazılırsan ne giyersen giy zaten güzel duracak. O yüzden öyle söyledim. Boyun dediğin gibi 1.85 ise kilonu en azından 80'e düşürmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam tavsiyenizi dikkatte alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı