Gömme rezervuar flatörümün modeli nedir?

Arkadaşlar merhaba.
Sıamp marka gömme sifona sahibim. Rezervuarın flatörü 3. ye bozuldu. Ortalama 6 ayda bir bozuluyor. Kendim komple söktüm. Nasıl takacağımı da bilmiyorum ama deneye deneye takacağız artık. İnternette siamp flatörlerde 1/2, 3/8, 3/6 gibi farklı flatörler var. Sifonun aldığı litreye göre mi yoksa küçük/büyük sifonda akıttığı süre göre mi anlamadım ama benimkinin hangisi olduğunu fotoğraflardan anlayabilir misiniz? Üzerinde hiç yazı yok sağ olsun.
Bu ürünün aynısını ya da almam gereken hakkında isim ya da link olarak yardımcı olabilir misiniz?

0e4133a9-46ac-4099-b137-16d90fbd42a1.jpg

5c980e5e-ef18-4942-939f-c09340ff4d3e.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Benim evimde de gömme rezarvuar ile ilgili bir problem vardı, siz sökmüşsünüz sanırım. Bunu alıp artık bir tesisat malzemeleri satan nalbura götürün. Size yardımcı olacaklardır. Ayrıca youtube üzerinde birçok video var nasıl sökülür, takılır tamir edilir diye.

Benim evimde Visam marka vardı, bende youtube'dan baka baka çözdüm olayı. Eve çağırdığım su tesisatçısı gelmedi çünkü. Üç-dört kez aradım, whatsappdan yazdım, iki ay bekledim gelmedi adam. Neyse, sorunu çözdüm sonuçta.

Not:
1. Telefonun kamerasını ve ışığını açın, gömme rezarvuarın içini daha rahat görürsünüz telefon ekranında. İçerisinde inşaat malzemesi vs olmaması lazım, benimkisinde kireç vardı. (mini pamukkale gibiydi)

2. Eliniz ufaktır inşallah, benimkiler ayı pençesi gibi : Sök tak zor oldu benim için. Plastik olduğu için kırmamaya çalışın.

3. Youtube üzerinden bakın, mutlaka videosu vardır. Yoksa bile başka markanın videosunu izleyin, fikir verir.

İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı