Anıl Tutar Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 160 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #11 peki mesela pili değiştirmek istedim asus garantisi ile değiştirlermi ?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #12 Geçerli bir sebebin olmalı. Mesela pilin perfonmansı düşmeye başladığında. Örneğin 3 saat dayanıyorsa, 1,30 saatte bitmeye başlarsa gönderilmelidir.
Geçerli bir sebebin olmalı. Mesela pilin perfonmansı düşmeye başladığında. Örneğin 3 saat dayanıyorsa, 1,30 saatte bitmeye başlarsa gönderilmelidir.
Anıl Tutar Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 160 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #13 ben yaza doğru göndermeyi düşünüyorum termal macun ve vb. işlemler için bunu yapmak için satın aldığım yeremi gitmeliyim ?
ben yaza doğru göndermeyi düşünüyorum termal macun ve vb. işlemler için bunu yapmak için satın aldığım yeremi gitmeliyim ?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #14 Anıl Tutar dedi: ben yaza doğru göndermeyi düşünüyorum termal macun ve vb. işlemler için bunu yapmak için satın aldığım yeremi gitmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Asus teknik destek sana onarım merkezinin adresini verir aradığında.
Anıl Tutar dedi: ben yaza doğru göndermeyi düşünüyorum termal macun ve vb. işlemler için bunu yapmak için satın aldığım yeremi gitmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Asus teknik destek sana onarım merkezinin adresini verir aradığında.