Gönderici Amazon satıcı farklı firma

İstediğim monitör satışını gamers_arena adlı satıcı yapıyor ama çok şikayet var kendileri hakkında. Ölü pixel olan monitörlerde bile iade konusunda sıkıntı yapıyormuş. Ölü pixel çıkarsa veya memnun kalmazsam 15 gün içinde iade etme konusunda kabul sorumluluk Amazon'a mı ait yoksa satıcıya mı?
Amazon dan alırsan sana yardımcı olmazlar garantisi erken açılmış bir ürün gönderdiler bana sonra konuştum yardım etmediler iade edin dediler.

Sözünde durmayan bir firma. Makbuz göndermezler, söyledikleri günde göndermezler, hatalı ürünleri bile geri almazlar. Sakın almayın pişman olursunuz.

Hocam bana makbuz gelmişti ama gamers arenada sorun olduğunu duymuştum. Fakat Amazon olduğu için iade konusu hakkında yorum yapamayacağım.
@Jotariel etiket için teşekkür ederim ☺️.

İstediğim monitör satışını gamers_arena adlı satıcı yapıyor ama çok şikayet var kendileri hakkında. Ölü pixel olan monitörlerde bile iade konusunda sıkıntı yapıyormuş. Ölü pixel çıkarsa veya memnun kalmazsam 15 gün içinde iade etme konusunda kabul sorumluluk Amazon'a mı ait yoksa satıcıya mı?
LG 24GN650-B mi alacaksın?

Farklı bir model alacağım. Zamanında o monitörü düşünüyordum ama başka satıcıda olmaması yüzünden erteledim belki başka satıcılarda satar diye ama olmadı.
Başka bir satıcı var bu monitörü satan. 2400 lira ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı