Arkadaşlar kafama takıldı bu olay. Böyle bir şey olabilir mi sizce? Fikirlerinizi bekliyorum. Bu sadece .txt ile sınırlı değil gönderdiğimiz. JPG .txt.MP4 gibi. Baso'nun bir videousunda böyle bir olay oluyordu.
Neredeyse her uzantı olur yalnız uzantınin ilişkili olduğu türden bulaşmaz yani bir videodan bulaşmaz bu durum phising yani oltalama ile alakalı EXE veya BAT uzantılı kötü amaçlı yazılımları uzantılarını .PDF .jpg gibi gösterip kurbana yedirilir.
Neredeyse her uzantı olur yalnız uzantınin ilişkili olduğu türden bulaşmaz yani bir videodan bulaşmaz bu durum phising yani oltalama ile alakalı EXE veya BAT uzantılı kötü amaçlı yazılımları uzantılarını .PDF .jpg gibi gösterip kurbana yedirilir.
Yanlış anladınız mesela ben size bir .txt veya .mp4 yolladım. Siz benim gönderdiğimiz bu dosyalardan benim İp , pc gibi şeylere erişebiliyor musunuz ? bahsettiğim videoda öyle oluyordu.
Yanlış anladınız mesela ben size bir .txt veya. MP4 yolladım. Siz benim gönderdiğimiz bu dosyalardan benim IP, PC gibi şeylere erişebiliyor musunuz? Bahsettiğim videoda öyle oluyordu.