Gönderilen e-postanın silindiği nasıl anlaşılır?

Yanlışlıkla başka birine mail göndermişim ve 3-4 dakika sonra sağ üstten üç noktaya basıp iptal dedim, bir şey olmadı, ben de sil dedim, en sonunda çöp kutusuna gitti. Daha sonra da çöp kutusundan da tamamıyla sil dedim. Şimdi mail adama gitmiş midir?

Yanlışlıkla başka birine mail göndermişim ve 3-4 dakika sonra sağ üstten üç noktaya basıp iptal dedim, bir şey olmadı, ben de sil dedim, en sonunda çöp kutusuna gitti. Daha sonra da çöp kutusundan da tamamıyla sil dedim. Şimdi mail adama gitmiş midir?

Giden bir epostayı silemezsiniz sadece kendinizden silebilirsiniz yani adama gitmiştir siz şu an kendinizden sildiniz.

Yüksek ihtimal siz kendinizden maili sildiniz çünkü bende aynı durumda kaldım mail gönderilmişti.

Şu sağdan mail gonderiliyor değil mi? Ayni şekilde kardeşime de mail gönderdim ama gözükmedi.

Dosya Ekleri

• 4A5154F7-BF33-4B8A-B700-3572AC97637B.jpeg
    4A5154F7-BF33-4B8A-B700-3572AC97637B.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı