Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 24 Nisan 2023 #1 PttAVM'den ilkez alışveriş yapıyorum böyle diyor ne demek?
eminx44 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 27 Nisan 2023 #2 Erayurun71717 dedi: PttAVM'den ilkez alışveriş yapıyorum böyle diyor ne demek? Genişletmek için tıkla... bende ilk kez alışveriş yaptım sipariş takipte gönderilmiş(tedarikçide) yazıyor bu nasıl iş anlamadım.
Erayurun71717 dedi: PttAVM'den ilkez alışveriş yapıyorum böyle diyor ne demek? Genişletmek için tıkla... bende ilk kez alışveriş yaptım sipariş takipte gönderilmiş(tedarikçide) yazıyor bu nasıl iş anlamadım.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 27 Nisan 2023 #3 Kısa mesajla kargo takip no ulaştı mı elinize? Ulaşmadıysa dağıtıma çıkmamıştır. PttAVM "Gönderilmiş (Tedarikçide)" ne demek? 2 gün önce ayakkabı siparişi verdim, siparişlerimden baktığım zaman gönderildi(tedarikçide) yazıyor fakat bana gelen bir kod falan yok takip edemiyorum yani kargomu. Ayakkabı aldığım mağazaya mesaj attım dönüş yapan olmadı. www.technopat.net
Kısa mesajla kargo takip no ulaştı mı elinize? Ulaşmadıysa dağıtıma çıkmamıştır. PttAVM "Gönderilmiş (Tedarikçide)" ne demek? 2 gün önce ayakkabı siparişi verdim, siparişlerimden baktığım zaman gönderildi(tedarikçide) yazıyor fakat bana gelen bir kod falan yok takip edemiyorum yani kargomu. Ayakkabı aldığım mağazaya mesaj attım dönüş yapan olmadı. www.technopat.net
A Alperen_Yıldız Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 Erayurun71717 dedi: PttAVM'den ilkez alışveriş yapıyorum böyle diyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Reis senin şu karanlıkta nesnelerin kaybolması olayı devam ediyor mu sorunlu bir şey miymiş öğrendin mi bende de var aynısı
Erayurun71717 dedi: PttAVM'den ilkez alışveriş yapıyorum böyle diyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Reis senin şu karanlıkta nesnelerin kaybolması olayı devam ediyor mu sorunlu bir şey miymiş öğrendin mi bende de var aynısı