andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 7 Eylül 2019 #11 Okul başlıyor hem güzel hem de kötü bir ortama gireceğim yani durum b*ktan denebilir
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Eylül 2019 #13 Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Aah ah nerede o eski battlefield lar.
Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Aah ah nerede o eski battlefield lar.
S Silinen üye 275377 Ziyaretçi 7 Eylül 2019 #14 Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Benim buldu girdim tab tuşuna bastım bi kendi nickim yazıyor. Koca şehirde tek başıma tankla drift yapıyorum. 15-20dk bekledim kimse gelmedi çıktım bende. Sildim hatta oyunu 80GB küsür yer kaplıyor.
Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Benim buldu girdim tab tuşuna bastım bi kendi nickim yazıyor. Koca şehirde tek başıma tankla drift yapıyorum. 15-20dk bekledim kimse gelmedi çıktım bende. Sildim hatta oyunu 80GB küsür yer kaplıyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Eylül 2019 #15 Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık rotasyon veya sunucu tarayıcısından girmeye çalış o zaman sıkıntı olmuyor.
Handsome Reis dedi: BF1 gireyim dedim online yok maç bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık rotasyon veya sunucu tarayıcısından girmeye çalış o zaman sıkıntı olmuyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 7 Eylül 2019 #16 Sabırsızlıkla okulların açılmasını bekliyorum. Ciddi ciddi bekliyorum. Az sonra kahvaltı yapacağım, kalkmamdan henüz uzun bir süre geçmedi. Geçen konu artık yavaş yavaş ban itiraz ve eleştiri konusuna dönmüştü, umarım bu da öyle olmaz. Ama illaki dönecek, sabırsızlıkla (!) bekliyorum.
Sabırsızlıkla okulların açılmasını bekliyorum. Ciddi ciddi bekliyorum. Az sonra kahvaltı yapacağım, kalkmamdan henüz uzun bir süre geçmedi. Geçen konu artık yavaş yavaş ban itiraz ve eleştiri konusuna dönmüştü, umarım bu da öyle olmaz. Ama illaki dönecek, sabırsızlıkla (!) bekliyorum.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Eylül 2019 #17 Okul açılacak, moralim 0.
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Eylül 2019 #18 Şubat ayına kadar boştayım. Üniversitede 1 senem uzadı. 2 dersim altta kaldı. Bahar dönemini bekliyorum.
Şubat ayına kadar boştayım. Üniversitede 1 senem uzadı. 2 dersim altta kaldı. Bahar dönemini bekliyorum.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 7 Eylül 2019 #19 Alone Person dedi: Şubat ayına kadar boştayım. Üniversitede 1 senem uzadı. 2 dersim altta kaldı. Bahar dönemini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya daha üni falan var yaa öf . Hayat çok zorrrr.
Alone Person dedi: Şubat ayına kadar boştayım. Üniversitede 1 senem uzadı. 2 dersim altta kaldı. Bahar dönemini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ya daha üni falan var yaa öf . Hayat çok zorrrr.
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Eylül 2019 #20 emiirhans dedi: Ya daha üni falan var yaa öf . Hayat çok zorrrr. Genişletmek için tıkla... Aynen, çok zor. Okul bir taraftan, ruh halim bir taraftan beni düşündürür durur.
emiirhans dedi: Ya daha üni falan var yaa öf . Hayat çok zorrrr. Genişletmek için tıkla... Aynen, çok zor. Okul bir taraftan, ruh halim bir taraftan beni düşündürür durur.