Gördüğüm değişik rüyalar

Makaleler
11
Arkadaşlar, bu rüya değil bu başka bir şey çünkü rüya ile bu yaşadığım şeyin farkını anladım, olay şöyle: Haftanın 7 günü uyuyorsam 2 gününde böyle oluyor ve bu 2 kez oluyordu. Ama bugün ne olduysa artık 10-12 kere yaşadım bunu olay şöyle. İlk olduğu zaman olayı anlamadığım için çözemedim artık sürekli aynı şey olduğu için biraz çözdüm yataktan normalmiş gibi kalkıyorum ama ellerim biraz uyuşuk ve hantal ve görüntü de biraz sarhoşumsu gibi bozuk ve baş dönmeli. Böyle bir şey olduğu zaman artık rüya mıdır nedir ama rüya diyeceğim çünkü bir adlandırma bulamadım. Ve artık böyle bir şey birkaçıncı yaşayışım olduğu için. Böyle bir şeyde artık rüyanın içinde kendimi tokatlıyorum ve bunu bile bile yapıyorum işte normal rüyadan farkı bu normal rüya da bir şeyleri istemeden yaparsınız ama ben böyle bir şey yaşadığım zaman kafamdan geçirdiğim şeyleri yapabiliyorum. Kendimi tokatlıyorum olmuyor evdekilerine beni tokatlayın diyorum yine olmuyor kafamı sağ sola sallıyorum yine olmuyor kafasına göre bitiyor ve bittiği zaman 1-2 saniyelik bir perde iniyor gözüme ve uyanıyorum. Belki uyur gezerlik olabilir diye evdekilere soruyorum sizi rahatsız ettim diye hayır gayet güzel uyuyordun dediler, bu nasıl bir şey arkadaşlar ben anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı