Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 26 Kasım 2014 #1 @Recep Baltaş 'in bile agzi sulanacak bu kablolamayi görünce... Hayatimda gördügüm ve saniyorum görecegim en temiz kablolama bu bilgisayarda... Bu kadar düzenli toplama bir bilgisayar görmedim... Darisi basimiza...
@Recep Baltaş 'in bile agzi sulanacak bu kablolamayi görünce... Hayatimda gördügüm ve saniyorum görecegim en temiz kablolama bu bilgisayarda... Bu kadar düzenli toplama bir bilgisayar görmedim... Darisi basimiza...
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #2 Sen bunu 1 ay sonra gör. Aynı kasa bende var. Onun önünde top izi gibi toz oluyor.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 26 Kasım 2014 #3 Vallahi kasalar hakkinda pek bilgi sahibi olmadigim icin toz olayini bilemeyecegim... Ama kablolama'daki zerafet sencede müthis degilmi?... Bu arada toz almayan ve kablo gizliligi konusunda iyi olan hangi kasayi tavsiye edersin sen?...
Vallahi kasalar hakkinda pek bilgi sahibi olmadigim icin toz olayini bilemeyecegim... Ama kablolama'daki zerafet sencede müthis degilmi?... Bu arada toz almayan ve kablo gizliligi konusunda iyi olan hangi kasayi tavsiye edersin sen?...
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #5 Bunu bende yaparım. Direk kutudan çıkartıp yapmışlar. Azıcık photoshop ile de oynamışlar.