İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Ekim 2020 #21 Clarence Morrow dedi: Yok ya, takmayın kafaya. Bir şey olmaz. Rüyalar gerçekleşseydi ben bu mesajları yazamazdım. Genişletmek için tıkla... Ben 6 yaşımda gördüğüm rüyayı hatırlıyorum da o zaman sizde olmazdınız. Haklısınız. 334155 dedi: Belki sizin mırıldanmanızı duyup bilinçaltı o şekilde uyarı vermiş olabilir, ama pek sanmıyorum. Veyahut izlediğiniz bir şeylerin etkisinde kalmış da olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son nostalji olsun diye F&F 2 izlemiştim. Aragaz olayı belki oradandır.
Clarence Morrow dedi: Yok ya, takmayın kafaya. Bir şey olmaz. Rüyalar gerçekleşseydi ben bu mesajları yazamazdım. Genişletmek için tıkla... Ben 6 yaşımda gördüğüm rüyayı hatırlıyorum da o zaman sizde olmazdınız. Haklısınız. 334155 dedi: Belki sizin mırıldanmanızı duyup bilinçaltı o şekilde uyarı vermiş olabilir, ama pek sanmıyorum. Veyahut izlediğiniz bir şeylerin etkisinde kalmış da olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son nostalji olsun diye F&F 2 izlemiştim. Aragaz olayı belki oradandır.
Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2022 #22 Taptic dedi: Eki Görüntüle 695745 Olur öyle bazen. Genişletmek için tıkla... O resim çok doğru bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Taptic dedi: Eki Görüntüle 695745 Olur öyle bazen. Genişletmek için tıkla... O resim çok doğru bu arada.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ağustos 2022 #23 Sosyalin anasayfasına giremiyorum. Sizde de öyle mi ? İlgisiz mesajdan ban yemem umarım. Çünkü anasayfaya giremediğim için konu da açamıyorum.
Sosyalin anasayfasına giremiyorum. Sizde de öyle mi ? İlgisiz mesajdan ban yemem umarım. Çünkü anasayfaya giremediğim için konu da açamıyorum.
Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2022 #24 Mamaqiyus dedi: Sosyalin anasayfasına giremiyorum. Sizde de öyle mi ? İlgisiz mesajdan ban yemem umarım. Çünkü anasayfaya giremediğim için konu da açamıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam oturum dan çıkıp geri girmeye çalışın birde sayfa yenileyin
Mamaqiyus dedi: Sosyalin anasayfasına giremiyorum. Sizde de öyle mi ? İlgisiz mesajdan ban yemem umarım. Çünkü anasayfaya giremediğim için konu da açamıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam oturum dan çıkıp geri girmeye çalışın birde sayfa yenileyin
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Ağustos 2022 #25 Shrsk dedi: hocam oturum dan çıkıp geri girmeye çalışın birde sayfa yenileyin Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam düzeldi.
Shrsk dedi: hocam oturum dan çıkıp geri girmeye çalışın birde sayfa yenileyin Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam düzeldi.