Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Ekim 2022 #1 Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil.
Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Linux Kaymak dedi: Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil. Genişletmek için tıkla... Yeni işiniz hayırlı olsun
Linux Kaymak dedi: Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil. Genişletmek için tıkla... Yeni işiniz hayırlı olsun
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 25 Ekim 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil. Genişletmek için tıkla... Biraz fantastik filimler, uzay filimleri, uzay belgeselleri, bilim-kurgu ve aksiyon filmleri izle ki daha garip garip rüyalar.
Linux Kaymak dedi: Dün gece rüyamda Technopat'ta işe başlıyordum ardından işleri berbat ediyordum ve Recep abi beni ofise çağrıyordu. Gördüğüm en garip rüya bu olsa gerek. Not: Troll değil. Genişletmek için tıkla... Biraz fantastik filimler, uzay filimleri, uzay belgeselleri, bilim-kurgu ve aksiyon filmleri izle ki daha garip garip rüyalar.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #5 Devamı yok mu?
enes19s Femtopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 80 25 Ekim 2022 #6 Sanırım biraz sosyalden uzaklaşmanızın zamanı gelmiş
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 25 Ekim 2022 #7 Ofise çağırdıktan sonra ne oluyor
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Ekim 2022 #8 enes_yldrm_1 dedi: Devamı yok mu? Genişletmek için tıkla... Devamı yok hocam. Okula bu rüya yüzünden geç kalıyordum o yüzden hemen kalktım.
enes_yldrm_1 dedi: Devamı yok mu? Genişletmek için tıkla... Devamı yok hocam. Okula bu rüya yüzünden geç kalıyordum o yüzden hemen kalktım.