Gördüğüm rüyadaki gibi hayatta kalma filmi var mı?

RiaSenpai

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Evga RTX 3060 12GB,İ9 11900KF,XPG 8X2 3200MHZ Ram,1.5TB M2 SSD,Gigabyte Z590 UD,Corsair RM750 750W PSU,Gamepower Warcry/Sıvı Soğutma
Meslek
E-Ticaret
Size ne kadar saçma gelir ama bilmem şimdi anlatacağım rüyamın tarzındaki flmi arıyorum.

Rüyamda bir bilet alma yerinde gibi bir yerdeyiz. Akbil doldurma yeri gibi bir yer. Girişteki televizyona anlık bir şey gelip dünyanın elektriği kesiliyor. Tokyo gibi bir yer etraf ama anlamadım. Çantamdan el fenerini alıp annemle birlikte bir yere gidiyoruz. Tarif edilemez bir yer ama çift şerit düşünün ve karşıda kasiyer gibi biletci var. Orada bilet alıp bir yere gidiyoruz ve annemi kaybediyorum. Bir ekibe katılıp yüksek bir binada dinleniyoruz. Elektrik yok ve silahlarımız var. Etraf ise sağanak yağmur yağmış gibi sisli ve hava karanlık ve ekibin düşmanı var. Düşmanı olan kızı kaçırıp asıyorlar ve karşısına onun kardeşini sandalyeye bağlayıp oradan gidiyoruz ve astığımız yer ise küçük su olmayan baraj gibi bir yer. Ve yağmur başlıyor biz giderken. Böyle bir film var mı acaba? Yani anlattığım tarzda, hayatta kalma gibi, Left 4 Dead'e benzer ama daha çok anlattığım rüyaya daha çok benzerse daha iyi olacağını düşünüyorum. İsterseniz buna benzeyen izlediğiniz ya da gördüğünüz filmi söylerseniz sevinirim ya da anlattığım rüyam ile düşüncelerinizi anlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Revolution dizisine bir bakabilirsiniz. Elektrik ve enerji kaynakları tamamıyla tükenen post apokaliptik bir dünyada geçiyor. Zombili istersen de The Last of Us ya da The Walking Dead dizilerini öneririm.

Revolution dizisine bir bakabilirsiniz. Elektrik ve enerji kaynakları tamamıyla tükenen post apokaliptik bir dünyada geçiyor. Zombili istersen de The Last of Us'ya da The Walking Dead dizilerini öneririm.

Teşekkürler göz atacağım

Netflix'te buna benzer bir dizi var. Tokyo'da geçiyor. 3 genç polisten kaçıp istasyon gibi bir yerin tuvaletine giriyorlar. Dışarı çıktıklarında caddeler ve sokaklar bomboş oluyor. Hiç bir insana rastlamıyorlar. Bu 3 erkeğe daha sonra bir kız katılıyor. Bilinmeyen birileri bunları ölüm kalım savaşı verecekleri bir oyuna dahil ediyor. Ölmemek için savaş veriyorlar. Tuzakları alt etmeye çalışıyorlar.

Alice In Borderland. 2 bölüm izleyip bırakmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı