Gördüğüm şey karabasan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Georgy Zhukov

Hectopat
Yer
İzmir
Şimdi ben uyurken gözümü açtım sağ kolumun üstüne uyuyordum. Benim karşımda ayna vardı ondan sonra gözlerimi açtıktan sonra aynadan baktığımda arkamda yüzünde yün gözleri boncuk olan birisi vardı sonra birisi bana senin adın ne sen kimsin diye sorular sormuştu ağlamıyordum ama gözümden yaş akıyordu. Sonra dönmek istiyorum ama dönemiyordum sonra uykuya daldım.😀Bu gördüğüm şey karabasan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyku felci geçirmişsinizdir muhtemelen.

Uyku felci geçirmişsinizdir muhtemelen.
Katılıyorum, uyku esnasında bilincin açık olup vücudunu hareket ettiremiyorsun o esnada. Beynin ise daha önceden filmlerde ve oyunlarda gördüğü hayali şeyleri cin, silüyet vesayre şeyleri hatırlayıp ani paniğe sokuyor!

Şimdi ben uyurken gözümü açtım sağ kolumun üstüne uyuyordum. Benim karşımda ayna vardı ondan sonra gözlerimi açtıktan sonra aynadan baktığımda arkamda yüzünde yün gözleri boncuk olan birisi vardı sonra birisi bana senin adın ne sen kimsin diye sorular sormuştu ağlamıyordum ama gözümden yaş akıyordu. Sonra dönmek istiyorum ama dönemiyordum sonra uykuya daldım.😀Bu gördüğüm şey karabasan mıdır?
Hocam uykudayken kendinizi uyanık zannetmiş olabilirsiniz.Arkanıza dönmek istemenize rağmen dönemiyosanız karabasan başka bir tabirle uyku felci olabilir.

Çocuklugumda sadece bir kere yaşadım bu durumu. Bilincim açıktı ama kıpırdayamıyordum. Arkadaşın dediği gibi uyku felci olabilir yaşadıgınız durum.

Katılıyorum, uyku esnasında bilincin açık olup vücudunu hareket ettiremiyorsun o esnada. Beynin ise daha önceden filmlerde ve oyunlarda gördüğü hayali şeyleri cin, silüyet vesaire şeyleri hatırlayıp ani paniğe sokuyor!

Hocam uykudayken kendinizi uyanık zannetmiş olabilirsiniz. Arkanıza dönmek istemenize rağmen dönemiyosanız karabasan başka bir tabirle uyku felci olabilir.

Çocuklugumda sadece bir kere yaşadım bu durumu. Bilincim açıktı ama kıpırdayamıyordum. Arkadaşın dediği gibi uyku felci olabilir yaşadıgınız durum.

Dönmek istemiyordum çünkü korkuyordum aynada arkamda yüzünde böyle yün gibi gözleride boncuk olan birisi vardı.

Katılıyorum, uyku esnasında bilincin açık olup vücudunu hareket ettiremiyorsun o esnada. Beynin ise daha önceden filmlerde ve oyunlarda gördüğü hayali şeyleri cin, silüyet vesayre şeyleri hatırlayıp ani paniğe sokuyor!
Çok kötü bi his hocam geçen sene olmuştu, bi yakının var yanında ama ona seslenemiyosun sonra canavar geliyo falan,kişinin bilinç altına bağlı ama bazen çok korkutucu olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı