Gördüğünüz en kötü oyun nedir?

Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun.

Hahaha aynen öyle. Araplar ve çocuklarla dolu bir uçağa bin sonra 1 saat haritaya inmeye çalış. Tasarımı ve sesleri rezil olan silahları topla. Ardından sanki GTA oynuyormuş gibi gereksiz büyük haritada arabayla dolaşıp rakip ara. Finalde gereksiz kocaman olan haritanın ovalık bir kesiminde anime görünümlü Sniper tarafından elen. Daha sonra o küflü arayüze dön. Böyle saçma sapan oyunlarla zaman kaybetmeyin. Hayatta kalma oyunu istiyorsanız onlarca çok iyi alternatif var. Battle Royale oynamak istiyorsanız da Warzone veya Apex oynayın.

Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun.

PS2'ye çikan sonunca haric diğer medal of honer oyunları medal of honer ın 2010 2012'deki oyunları maalesef Devil May Cry 1 ve 2 fear 2 fear 3 benjm görduguum en kotu oyunlar tabii Online oyunlari dahil etmiyorum onlar kendi tarzi yok çoğunun BF CoD tamamiyla farkli deneyip FPS olarak diğer FPS Online'lar genellikle ya bu 2 sinin ya da CS'nin çakmasi Online oyunlar %80'i her zaman cöp oldu olmaya devam edecek bu yuzden EA bile artik Single oyunlara izin veriyor örnek It Takes Two bir tane daha bir şey vardı ve şu son Star Wars oyunu bile artik bu kadar para göz bir şirket bile Online yavaş yavaş üretmeyi durduruyorken şu an Online oyun yapıp halla gücellemeye calışılan oyunlar çoptür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…