1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #21 nickyokaga dedi: Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun. Genişletmek için tıkla... LoL ve benzeri oyunlar.
nickyokaga dedi: Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun. Genişletmek için tıkla... LoL ve benzeri oyunlar.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Eylül 2022 #22 Fortnite.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 1 Eylül 2022 #23 Youtuber Simulator, mağaradan kalma bilgisayarda buldum. Oyunu açınca tek renk arka plan üzerinde "play" tuşu ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve her bastığınızda yukarıdaki izlenme sayacı 1 artıyor.
Youtuber Simulator, mağaradan kalma bilgisayarda buldum. Oyunu açınca tek renk arka plan üzerinde "play" tuşu ile karşı karşıya kalıyorsunuz ve her bastığınızda yukarıdaki izlenme sayacı 1 artıyor.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #24 Mobilde Konuşan Tom vardı. Çok saçma bir oyun. Küçüklüğümden beri sevmedim.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 1 Eylül 2022 #25 Buğra's dedi: Sea of Thieves yine çöp bir yapımcı ve az içerik bol zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... @Oğuzhan Necip Şahin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmasam olmazdı. İçimde kalmıştı.
Buğra's dedi: Sea of Thieves yine çöp bir yapımcı ve az içerik bol zaman kaybı. Genişletmek için tıkla... @Oğuzhan Necip Şahin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmasam olmazdı. İçimde kalmıştı.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Eylül 2022 #26 Sea of Thieves'e "az içerik" demek mi? Daha önce oyun oynamadığınızı bu kadar belli etmeyin en azından.
Sea of Thieves'e "az içerik" demek mi? Daha önce oyun oynamadığınızı bu kadar belli etmeyin en azından.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 1 Eylül 2022 #27 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sea of Thieves'e "az içerik" demek mi? Daha önce oyun oynamadığınızı bu kadar belli etmeyin en azından. Genişletmek için tıkla... Yahu adam yapımcı çöp demiş. Xbox'a çöp demek ne demek...
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Sea of Thieves'e "az içerik" demek mi? Daha önce oyun oynamadığınızı bu kadar belli etmeyin en azından. Genişletmek için tıkla... Yahu adam yapımcı çöp demiş. Xbox'a çöp demek ne demek...
Yens Yoctopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 7 1 Eylül 2022 #28 Flatout 3. Oyun o kadar kötü ki flatout 2 sever biri olarak varlığından seneler sonra haberim oldu. Keşke hiç olmasaydı dediğim oluyor
Flatout 3. Oyun o kadar kötü ki flatout 2 sever biri olarak varlığından seneler sonra haberim oldu. Keşke hiç olmasaydı dediğim oluyor
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 1 Eylül 2022 #29 shocktroop dedi: @Oğuzhan Necip Şahin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmasam olmazdı. İçimde kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Ego için söylemiyorum ama bunu 100 saatlik SoT oyuncusu söylemiyor bu arada. Rare uzun süredir güzel oyun yapmıyor zaten. Kinect oyunları falan gibi işlerle uğraşıyorlardı sanırsam. Banjo Kazooi dönemi de benim dönemim değil. 3 farklı hesapta LSD olmuş, NAL takımında oynamış biri olarak söylüyorum. Sea of Thieves bence çöptür.
shocktroop dedi: @Oğuzhan Necip Şahin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu yapmasam olmazdı. İçimde kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Ego için söylemiyorum ama bunu 100 saatlik SoT oyuncusu söylemiyor bu arada. Rare uzun süredir güzel oyun yapmıyor zaten. Kinect oyunları falan gibi işlerle uğraşıyorlardı sanırsam. Banjo Kazooi dönemi de benim dönemim değil. 3 farklı hesapta LSD olmuş, NAL takımında oynamış biri olarak söylüyorum. Sea of Thieves bence çöptür.
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #30 nickyokaga dedi: Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun. Genişletmek için tıkla... Bu tip mobil oyunlara çok fazla para harcayan insan var gördükçe acıyorum hallerine.
nickyokaga dedi: Benim gördüğüm PUBG ve PUBG Mobile'dır. Hala oynandığını gördüm bugün bu saçma oyunun. Genişletmek için tıkla... Bu tip mobil oyunlara çok fazla para harcayan insan var gördükçe acıyorum hallerine.