NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi sorum açık ve net monitörü 2 yıldır düzenli olarak günlük bir kez monitörün ekranını yalıyorum ve peçeteyle ekranı temizliyorum bunun monitöre zararı nedir? Veya zararı var mıdır şu ana kadar sorun olmadı. Monitörü yaladıktan sonra corona bulaşabilir...
Bugün bayramın 1. günü bildiğiniz gibi kuzenlerim bize bayram misafirliğine geldi. 2-3 saat kaldılar ama kuzenimin hep bana baktığını fark ettim. Neden bakıyor? Ne yapıyor? İçinden küfür falan mı ediyor? Anlamadım. Biraz delice bir konu, biliyorum. :D
Soru yukarıdaki gibi. Ben mastürbasyon yapmama rağmen geceleri kalktığımda her yerim döl oluyor. Nasıl kurtulabilirim bu illetten? Ailem görüyor utanıyorum.
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?