Gördüğünüz saçma rüyalar

Rüyalarımı kontrol edemeden önce Arçelik robotunu görüyordum hep. Baş düşmanım gibi bir şeydi. Her gün bir önceki günün devamını görüyordum. 2 yıla yakın sürdü. Hep bir savaş hakimdi. Belirli yerleri ele geçiriyor ve oradaki insanları robota çeviriyordu.

Bir keresinde bizim üssü basmışlardı.Biz bunlarla savaşırken bunlar Voltron gibi birleşmeye başladı. Dev gibi bir Arçelik oluşturmuşlardı. Sonra bir baktık içimizden birisi aslında onlardanmış. Üssü kaybettik.

En son Arçelikle ilgili gördüğüm savaş içeren rüyada barış antlaşması imzalıyorduk. Dünya'nın belli bir kesimi onların belli bir kesimi bizim oluyordu.

Hayatımda en çok eğlendiğim rüya serilerimden bir tanesiydi.

Bir gece uyurken rüyamda Atatürk'ü görmüştüm. Ben Ata'mızın gözlerine doğru bakıyordum, Ata'm da benim gözlerime bakıyordu. Keşke her rüyamda görsem.

Komaya falan mı girdin ?
Adam rüyasında eğleniyor bense hep kaçıyorum

Birkaç hafta önce rüyada olduğumu farkedip rüyamda kendimi çimdiklemye başlamıştım ama işe yaramamıştı. Rüyamda birilerine vuruyordum sanırım ondan sonra da rüyada olduğumu farkedip çimdiklemiştim. İlginç bir rüyaydı. Başka bir ilginç kısmıda rüyamda çimdiklerken gerçekte de çimdiklemiş olmam ve rüyamda acaba bu gerçekmi diye konuşmuştum kendi kendime. Çok garipti.

Hocam ufakken hiç unutmam rüyada tuvalete giderdim, ufak su dökerken gerçektede döktüğümü farkedip uyanırdım.
Ve bu çok oluyordu.
Her aklıma geldiğimde öyle rüyaya söverim
Aynısını bende 3 yaşındayken yaşıyordum
O robot benim de rüyalarıma giriyordu fakat savaşmıyorduk. Oyunlarda olan rehberler gibi hareket ediyordu ama

Eski evimizin çatısı yoktu yoktu derken terası gibiydi çatının tamamı hep o çatıdan düştüğümü görürdüm tam çakılacakken uyanıyordum. Şimdi ise neyi düşünürsem onu görüyorum yatmadan önce ne yaparsam kimle konuşursam veya neyi düşünürsem onunla ilgili rüyalar görüyorum. Bazen de rüya olduğunun bilincinde olup rüyamı yönlendiriyorum var mı bilmem böyle olan ama daha keyifli.

Kardeşim senin normal olan bir şeyin yok ki
Ne okudum la ben az önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…